Egy rendezett háló

Egy rendezett háló
Múltból a jelenbe és vissza

2011. augusztus 24., szerda
Az elmúlt időszak sem telt esemény mentesen. Túl vagyunk három négycsillagos szálloda függönyözésén, és egyéb textiljeinek beszerzésén. Mindegyik különleges és egyedi.
Különösen kedves család új családi házának belső kialakítását tervezem, lépésről lépésre. Amikor megkerestek, az elején tisztázták, hogy két évig fog tartani, de úgy lesz kialakítva, hogy festésen túl máshoz sokáig nem szeretnének nyúlni.
A tervező építész szerette az ajtókat és a zegzugos helyeket, ezért megismerkedésünk után először egy kicsit tartózkodva, később bátran javasoltam, hogy bontás belül, tágas, jól használható terek. Az új ház így alakul lassan, minden szépségét megőrizve.
Megkeresett egy hölgy két hónappal ezelőtt. Válás után, egy lepusztult lakásból kért luxuslakást a meglévő bútorai felhasználásával.
A második találkozásnál mélyen a szemembe nézett és közölte, hogy ő egy boszorkány.
Én nem láttam mást benne, mint egy vonzó, jó megjelenésű, elegáns 50 körüli hölgyet,
macska szemekkel.
Kivitelezőimmel a feladatot kihívásnak tekintettük, a statikai vizsgálattól kezdve a teljes bontás, átépítés, beépített bútorok stb, keresztül, és a lakás elkészült.
Az elszámolásnál a hölgy aranyosan közölte, hogy a pénze elfogyott, sajnálja, de nem tud fizetni, álljunk fel és távozzunk, mert a további ott tartózkodásunkat zaklatásnak tekinti, és nem szeretné kihívni a rendőrséget.
Ez új az életünkben. Lehet, hogy mégis vannak boszorkányok? Tündérek is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése